Na kontaktoni

Qendra e telefonatave NUK MUND t'ju ndihmojë të:

 • Të përcaktojë vizën e duhur për qëllimin e udhëtimit tuaj.
 • T'ju plotësojë ose t'ju ndihmojë me plotësimin e formularit të aplikimit për vizë DS-160 ose formularin DS-260.
 • T'ju përcaktojë nëse kualifikoheni të udhëtoni pa vizë nën Programin e Mosnevojitjes së Vizave (ESTA).
 • T’ju ndihmojë me çështje teknike në lidhje me pagesën e tarifës tuaj për vizë ose problemeve me korrierin. Ju lutemi përdorni informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë dhe jepni informacion të detajuar për raste të tilla.
 • Jepni statusin e informacionit mbi aplikimin tuaj individual pas intervistës tuaj. Pasi të keni ndjekur intervistën në Seksionin Konsullor të ShBA-së, mund të ndiqni statusin e aplikimit tuaj për vizë në https://ceac.state.gov/CEAC.

Qendra e telefonatave MUND t'ju ndihmojë të:

 • T'ju japë informacion se ku mund të kërkoni informacion për vizat.
 • T’ju japë informacion rreth procesit të aplikimit për vizë.
 • T’ju japë informacion se si të paguani për tarifën e aplikimit për vizë.
 • Të caktoni ose të ricaktoni takimin tuaj si një alternativë e bërjes së këtij veprimi në internet.
 • T’ju japë informacion për statusin e kthimit të dokumenteve tuaja pasi t’ju jetë lëshuar një numër ndjekjeje. Ju lutemi vini re se informacioni mbi statusin që ka qendra e telefonatave është i njëjti informacion që mund të shikoni kur hyni në llogarinë tuaj në këtë faqe interneti.

Aplikuesit mund ta përdorin këtë shërbim duke u kyçur në këtë faqe interneti, duke telefonuar numrat vendorë në Kosovë ose nëpërmjet Skype.

Për shërbim në Anglisht:

Hapur të hënën - të premten, 7:00 deri 19:00 sipas orës lokale.

Për shërbim në Shqip:

Hapur të hënën - të premten, 7:00 deri 19:00 sipas orës lokale.

Për shërbim në Serbian:

Hapur të hënën - të premten, 7:00 deri 19:00 sipas orës lokale.

Numri Lokal

Local Kosovo Number: 383-38-403-014

Nëse po telefononi nga brenda Shteteve të Bashkuara, telefononi në numrin +1 (703) 831-3452.

Nëse po përdorni Skype: skype-kv


Problemet me pagesën e aplikimit për vizë

Nëse kërkesa juaj ka problem me pagesën e taksës së aplikimit për vizë - ju lutemi MOS PAGUANI PËRSËRI.

Ne do t’i shqyrtojmë sa më shpejt që të jetë e mundur pyetjet që kanë të bëjnë me pagesat, por pagesat shtesë të tarifave të aplikimeve për vizë nuk do të mos rimbursohen. Për të gjitha mënyrat e pagesës të ndryshme nga një kartë debiti/krediti, pagesa e tarifës për aplikimin për vizë nuk është menjëherë e vlefshme. Për informacion shtesë mbi pagesat e tarifës së aplikimit për vizë ju lutemi shikoni Tarifat për vizë.

Për të gjitha problemet me pagesat e tarifave të aplikimit për vizë, ju lutemi Na kontaktoni duke dërguar një email në adresën e mëposhtme të emailit:

esee_contactus+kv+mrv+sq@visaops.net

Shënim: Ju lutemi jepni një përshkrim të qartë të problemit dhe çdo provë të pagesës për të siguruar përpunimin efikas të pyetjes tuaj.


Përpunimi grupor

Vizitoni linkun Përpunimi grupor Kompanitë, Agjencitë e udhëtimeve dhe Organizata të tjera rreth kritereve për të pasur akses si "Përfaqësues i grupit".

Në qoftë se ju tashmë keni marrë akses si "Përfaqësues i grupit" dhe keni nevojë për ndihmë me disa detaje teknike, rreth pagimit të taksave administrative ose në lidhje me llogarinë tuaj (adresа e e-mailit dhe fjalëkalimi), dërgoni një e-mail në adresën: Group_Processing_KOS@visaops.net.


Çështjet tjera

Ne nuk mund t’ju japin asnjë përditësim të statusit në lidhje me aplikimin tuaj (NIV ose IV) dhe nuk mund t’ju ofrojmë ndihmë për formularin DS-160 ose DS-260.

Lutemi vini re: Pyetjet në lidhje me informacionin e përgjithshëm për vizat se si të aplikoni nuk do të trajtohen nëpërmjet kësaj adrese emaili. Ju lutemi vizitoni Si të aplikoni / Informacioni i përgjishëm i vizës.

Na dërgoni një e-mail në esee_contactus+kv+info+sq@visaops.net nëse keni nevojë për ndihmë në lidhje me:

 • probleme teknike me këtë faqe interneti
 • probleme duke lloguar në faqën e internetit (me e-mail adresën ose fjalëkalimin) për të paguar taksën dhe për të caktuar takimin

Shënim: Ju lutemi jepni një përshkrim të qartë të problemit dhe printime të ekranit për të siguruar përpunimin efikas të pyetjes tuaj.

Ju lutemi shkoni në faqen tonë fillestare të internetit për të gjithë informatat rreth vizës dhe takimit.