Informacion urgjent për aplikantët për vizë në lidhje me koronavirusin e ri

Për shkak të pandemisë globale COVID-19, Qeveria e SHBA ka vendosur kufizime dhe kërkesa që mund të ndikojnë në udhëtimin drejt Shteteve të Bashkuara. Ju lutemi rishikoni informacionin më poshtë përpara se të planifikoni ose të merrni pjesë në një takim të lidhur me vizën.

COVID-19 Travel Restrictions and Exceptions

Presidential Proclamation on the Suspension of Entry as Nonimmigrants of Certain Additional Persons Who Pose a Risk of Transmitting Coronavirus Disease 2019

Shtrirja e Vlefshmërisë së Tarifës së Vizës

CDC Zgjeron Kërkesat e Testit Negativ COVID-19 për të Gjithë Pasagjerët Ajrorë që Hyjnë në Shtetet e Bashkuara

Shfuqizimi i Proklamatave Presidenciale 9645 dhe 9983:

Shfuqizimi i Proklamatës Presidenciale 10014

Skadimi i Proklamatës Presidenciale 10052


U.S. Visa and Travel Updates

For the latest information from the U.S. Department of State regarding visa issues and travel to the United States, please visit: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html.

More

Scroll Down

Mirësevini aplikues të vizave imigruese për në SHBA

Jeni në faqen zyrtare të internetit që ju ofron ndihmë mbi vizat imigruese për Ambasadën e SHBA-së në Kosovo.

Covid-19 - Visa Services and Restrictions

In response to significant worldwide challenges related to the COVID-19 pandemic, the Department of State has temporarily suspended routine visa services at all U.S. Embassies and Consulates. Embassies and consulates have canceled all routine immigrant and nonimmigrant visa appointments as of March 20, 2020, but will continue to provide emergency and mission-critical visa services as resources and local conditions allow. We will resume routine visa services as soon as possible but are unable to provide a specific date at this time. Please see these notices which contain detailed information about the current status of visa services worldwide and visa restrictions related to the COVID-19 global pandemic: https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/ea/covid-19-visa-services-and-restrictions.html.

Më shumë

Regjistro datën dhe orën e takimit në konsullatë për vizën imigruese ose kërko shërbimet e mbështetjes për Rezidentin që Kthehet.

Rishiko dhe menaxho takimin në konsullatë për vizë imigruese ose kërkesën për rezident që kthehet.

Mësoni më shumë rreth procesit të aplikimit për viza imigruese.