Mirësevini aplikues të vizave jo-imigruese për në ShBA

Jeni në faqen zyrtare të internetit për vizat jo-imigruese (të përkohshme) të Ambasadës së ShBA-së në SHQIPËRIA.

Informacioni i urgjentë për të gjithë aplikuesit lidhur me çështjen e Korona virusit

Të gjithë aplikuesit me takimin e caktuar cilit (1) kanë qënë prezent fizikisht në Republikën Popullore e Kinës me përjashtim e Regionit të Hong Kongut dhe Makau, (2) mbrenda 14 ditë të fundit po shprehin dhe ndejnë simptome të virusit gripi ose (3) besojnë se ndoshta kanë qënë të ekspozuar në zonën e Korona virusit janë rrepsisht udhëzuar të ricaktojnë takimet e tyre për se paku 14 ditë. Taksa për ndryshimin e takimit nuk pagohet dhe taksat për aplikimin për vizë vlejnë 1 vit prej momentit e pageses për përdorim mbrenda shtetit ku janë paguar.

Për ricaktimin e takimëve tuaja, Ju lutemi kyçuni në llogarinë e përdoruesit tuaj, zgjidhni opsionin "Vazhdo" dhe i përcillni udhëzimet në seksionin "Ricakto takimin". Në qoftë se ju nevojitet ndihma dhe udhëzimet e mëtejshme, Ju lutemi përdorni seksionin "Ndihmë" në fund të faqës.

Më shumë

Zgjidhni këtë opsion nëse nuk e keni përdorur kurrë këtë faqe më parë dhe keni plotësuar një DS-160 https://ceac.state.gov/genniv.

Zgjidhni këtë opsion për të vazhduar ose rishikuar një aplikim ekzistues për vizë, ose nëse keni krijuar tashmë një llogari në këtë faqe.

Mësoni më shumë rreth procesit të aplikimit për viza