ویزاهای مربوط به دیپلمات‌ها، نمایندگان دولت، کارکنان سفارت، پرسنل ناتو، محققان فولبرایت

دیپلمات‌ها، نمایندگان دولت، کارکنان سفارت، پرسنل ناتو

ویزاهای دیپلماتیک (A)، سازمان بین‌المللی(G) و ناتو برای دیپلمات‌ها و دیگر مقامات دولتی که قصد سفر به ایالات متحده را دارند صادر می‌شود. به‌طور کلی نوع ویزای مورد نیاز یک دیپلمات یا مقام دولتی دیگر به هدف وی از سفر به ایالات متحده بستگی دارد. بر اساس قوانین مهاجرت ایالات متحده الزامات بسیار خاصی وجود دارد که متقاضیان باید جهت صدور ویزای A، G، یا ناتو آنها را برآورده نمایند.

اکثر دارندگان پاسپورت‌های دیپلماتیک و افراد متقاضی ویزای رسمی از پرداخت هزینه MRV معاف هستند. متقاضیان این نوع رده‌های ویزا نباید از این خدمات استفاده کنند زیرا هزینه‌های MRV غیرقابل استرداد است، حتی اگر به اشتباه پرداخت شده باشد.

برای اطلاعات بیشتر لطفاً با دولت یا دفتر اداری آژانس مسئول مسائل مربوط به ویزا مشورت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای دیپلماتیک و رسمی از نشانی زیر بازدید کنید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/other-visa-categories/visas-diplomats.html

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ناتو به نشانی زیر بروید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/other-visa-categories/visa-employees-nato.html

دیپلمات‌ها، نمایندگان دولت، کارکنان سفارت، پرسنل سازمان‌های بین‌المللی و ناتو باید درخواست خود را مستقیماً به سفارت/کنسولگری ارسال نمایند.

لطفاً برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر در مورد چگونگی شروع این فرآیند با بخش کنسولی که مسافر در نظر دارد از آنجا درخواست بدهد تماس بگیرید:

ابوظبی: http://abudhabiniv.net/contactus.aspx
دبی: http://www.dubainiv.net/VARS


محققان فولبرایت یا شرکت‌کنندگان در سایر برنامه‌های مورد حمایت مالی دولت ایالات متحده

متقاضیان ویزای (J) محققان فولبرایت یا سایر بازدیدکنندگان برنامه‌های تبادل اطلاعات مورد حمایت مالی دولت ایالات متحده و وابستگان آنها نیازی به پرداخت هزینه‌های پردازش درخواست ویزا ندارند، به شرطی که در یک برنامه تبادل اطلاعات فرهنگی و آموزشی شرکت کنند که هزینه آن توسط وزارت امور خارجه، آژانس ایالات متحده برای توسعه بین‌المللی (USAID)، یا بخش‌های دیگر دولت ایالات متحده تقبل شده و شماره سریال برنامه مذکور با G-1، G-2، G-3، یا G-7 شروع شود و بر روی DS-2019، گواهی واجد شرایط بودن برای وضعیت بازدید کننده تبادل اطلاعات (J) چاپ شده باشد.

لینک‌های مفید:
ویزای برنامه بازدیدکننده تبادل اطلاعات (J)
دفتر برنامه‌های تبادل امور فرهنگی و آموزشی

تعیین این مسئله که آیا پرداخت هزینه ویزا ضرورت دارد یا خیر بر عهده هر یک از مسافران است.

اگر مسافری قصد درخواست ویزایی را دارد که نیاز به پرداخت هزینه ویزا دارد، باید از این خدمات برای تعیین قرار مصاحبه جهت درخواست ویزا استفاده کند. گزینه "من فرم درخواست ویزای غیرمهاجرتی ایالات متحده (DS-160) را تکمیل کرده‌ام و باید درخواست ویزا بدهم" را از صفحه ثبت‌نام ویزای غیرمهاجرتی انتخاب کنید.

اگر مسافر بدون پرداخت هزینه MRV واجد شرایط مسافرت است، باید مستقیماً با بخش کنسولی که قصد ارائه درخواست به آن را دارد و به نشانی زیر تماس بگیرد:

ابوظبی: http://abudhabiniv.net/contactus.aspx
دبی: http://www.dubainiv.net/VARS