مدارک مورد نیاز

کلیات

متقاضیان به منظور آماده شدن جهت مصاحبه بخش کنسولی باید اسناد و مدارک مناسب مربوط به هدف سفر را تهیه نمایند. در زیر فهرست پیشنهادی مدارک مربوط به همه انواع ویزا ارائه شده است. برای دریافت ویزایی که درخواست داده‌اید باید اثبات کنید که الزامات مربوطه را طبق قانون ایالات متحده برآورده می‌سازید. هیچ تضمینی وجود ندارد که ویزا صادر گردد. تا زمانی که ویزا صادر نشده است برنامه نهایی سفر خود را تنظیم نکرده و بلیت نخرید.

توجه: ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز باشد. لطفاً دستورالعمل‌های مربوط به نحوه درخواست ویزا که در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری مورد نظر جهت ارائه درخواست ذکر شده است را بررسی نمایید. ممکن است برای اثبات اینکه شخص واجد شرایط ویزا است، به اسناد بیشتری نیاز باشد.

  1. در مورد آن دسته از درخواست‌های ویزا که به مصاحبه حضوری در بخش کنسولی نیاز دارد، متقاضیان باید تمام مدارک مورد نیاز را با خود به مصاحبه بیاورند.
  2. در خصوص آن دسته از متقاضیان ویزا که نیازی به مصاحبه حضوری در بخش کنسولی ندارند، متقاضیان باید تمام مدارک مورد نیاز جهت بررسی بخش کنسولی را در بسته درخواستی که قرار است توسط متقاضی ارائه شود، بگنجانند.

مدارک عمومی مورد نیاز - برای تمام انواع ویزا

مدارک زیر را برای تمام انواع ویزا مورد نیاز است:

  1. پاسپورت فعلی معتبر برای سفر به ایالات متحده. پاسپورت باید حداقل به مدت 6 ماه بعد از مدت اقامت مورد نظر متقاضی در ایالات متحده معتبر باشد (مگر اینکه موافقت‌نامه‌های خاص بین کشور‌ها در این زمینه استثنا قائل شده باشد.) https://www.cbp.gov/document/bulletins/six-month-club-update
  2. گذرنامه حاوی ویزا ایالات متحده اخیرا صادر ( در صورت وجود)
  3. صفحه تأییدیه درخواست ویزای غیرمهاجرتی، فرم DS-160.
  4. صفحه تأییدیه و دستورالعمل چاپ شده از این وب‌سایت
  5. یک عدد عکس رنگی 5 در 5 (2x2 اینچ) که در 6 ماه اخیر انداخته شده، برای اطلاعات بیشتر در مورد عکس به وب سایتوزارت امور خارجه مراجعه کنید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html.
  6. اعضای خانواده همراهی‌کننده شما، به جز وقتی که به دلیل دیگری وارد ایالات متحده می‌شوند، باید سند ازدواج (همسر) و/یا شناسنامه (برای افراد مجرد زیر 21 سال) ارائه دهند.

درصورتیکه شخصاً در وقت تعیین‌شده حضور می‌یابید، می‌بایست اصل مدارک را به همراه داشته باشید. درصورتیکه واجد شرایط ارسال مدارک با پیک هستید، باید گذرنامه معتبر فعلی خود، گذرنامه قبلی خود که حاوی آخرین ویزای ایالات متحده است (در صورت مصداق)، برگ تایید فرمDS-160و نسخه کپی سایر مدارک مربوطه را ارسال کنید. برای مشاهده فهرستی از مدارک الزامی برای هر نوع ویزا، لطفاً به قسمت زیر مراجعه نمایید.


مدارک اضافی مورد نیاز - بسته به نوع ویزا

(B) بازدیدکننده: کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی

  • اگر برای درمان پزشکی سفر می‌کنید، آمادگی ارائه مدارک زیر را داشته باشید:
    • معاینه پزشکی توسط پزشک محلی که ماهیت بیماری و علت درمان مورد نیاز در ایالات متحده را توضیح می‌دهد.
    • نامه‌ای از یک پزشک یا مرکز درمانی در ایالات متحده حاکی از تمایل به درمان بیماری تشخیص داده شده شامل اطلاعات مربوط به پیش‌بینی زمان و هزینه‌های درمان (از جمله حق‌الزحمه پزشکان، هزینه‌های بستری شدن و تمام هزینه‌های پزشکی مربوطه).
    • مدرکی که اثبات کند هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های پزشکی و هزینه‌های زندگی بیمار در ایالات متحده پرداخت خواهد شد. این مدرک می‌تواند صورت‌حساب بانکی، سایر اظهارنامه‌های درآمد/پس انداز یا کپی تأیید شده اظهارنامه مالیات بر درآمد مربوط بیمار یا فرد یا سازمانی باشد که هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کند.
  • برای اشتغال موقت در ایالات متحده آمریکا به عنوان کارگر شخصی یا خانگی، می‌توانید تقاضای ویزای بازدیدکننده B-1 ارائه دهید. شما و کارفرمای‌تان باید ثابت کنید که رابطه کاری میان شما مطابق با حقوق و شرایط کاری مورد قبول ایالات متحده آمریکا است. برای اطلاع از جزئيات مربوط به درخواست این نوع ویزا، به وب‌سایت سفارت آمریکا در کشور خود یا به آدرس https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/tourism-visit/visitor.html مراجعه کنید.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان؛ و/یا
  • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.

(C) ترانزیت از ایالات متحده

  • شواهد نشان دهنده ترانزیت از ایالات متحده در حین سفر به کشوری دیگر و قصد ترک ایالات متحده.
  • شواهدی که نشان دهد منابع مالی کافی برای پوشش تمام هزینه‌ها در حین حضور در ایالات متحده در اختیار قرار دارد.
  • شواهدی که نشان دهد متقاضی دارای محل اقامت خارج از کشور بوده و در نظر دارد در پایان اقامت در ایالات متحده به آنجا برگردد. به‌طور کلی این مسئله بر اساس شواهد خانوادگی، حرفه‌ای، دارایی، اشتغال یا سایر روابط و تعهدات به کشوری غیر از ایالات متحده اثبات می‌شود، چرا که متقاضی در پایان اقامت خود دلیل کافی برای برگشت به آنجا دارد.

(D) اعضای خدمه

  • نامه/قرارداد شرکت استخدام‌کننده که نشان‌دهنده طول مدت کار و در صورت امکان محل ورود به ایالات متحده باشد.

(E) مبادله‌گر پیمان یا سرمایه‌گذار پیمان

  • درخواست ویزای غیرمهاجرتی مبادله‌گر پیمان یا سرمایه‌گذار پیمان، فرم DS-156E.
  • اسنادی که تابعیت شرکت شما را نشان دهند.
  • نامه‌ای از کارفرمای شما که سمت شما را نشان داده و بیان کند که دارای مهارت‌های بسیار تخصصی ضروری برای مدیریت مؤثر شرکت بوده یا مدیر اجرایی یا مدیر عامل آن شرکت می‌باشید.
  • شواهدی از تجارت قابل‌توجه بین ایالات‌متحده و کشور شما وجود دارد.
  • Visit https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/employment/treaty-trader-investor-visa-e.html سایر مدارک مورد نیاز.

(E3) فرد استرالیایی دارای مشاغل تخصصی

  • فرم ETA 9035 که به‌وضوح عبارت "E3 - استرالیا - جهت پردازش" بر روی آن درج شده است. توجه: این فرم، اعلامیه تصویب شده درخواست وضعیت کار (LCA) است که کارفرما در ایالات متحده از وزارت کار (DOL) اخذ می‌کند.
  • نامه پیشنهاد شغل با ذکر حقوق و دستمزد از کارفرمایی در ایالات متحده که نشان دهد متقاضی به شغلی تخصصی مشغول خواهد شد.
  • یک کپی تأیید شده از مدرک تحصیلی خارجی و شواهدی که نشان دهد مدرک مذکور معادل مدرک مورد نیاز ایالات متحده بوده یا یک کپی تأیید شده از مدرک لیسانس ایالات متحده یا مدرک بالاتر مورد نیاز شغل تخصصی مذکور.
  • یک کپی تأیید شده از هر گونه مجوز یا اجازه رسمی مورد نیاز برای اشتغال در ایالت مورد نظر. اگر در اختیار داشتن مجوز مذکور در هنگام پذیرش ضروری نباشد، متقاضی باید شواهدی ارائه کند که نشان دهد مجوز مورد نیاز ظرف مدت زمان معقولی پس از پذیرش درخواست، کسب خواهد شد.

(F) دانشجوی دانشگاهی یا زبان

  • فرم I-20، گواهی واجد شرایط بودن وضعیت دانشجوی غیرمهاجرتی (F-1 یا M-1) برای دانشجویان غیردانشگاهی، زبان و مطالعات شغلی. متقاضی باید فرم ایجاد شده توسط سیستم SEVIS یعنی فرم I-20 را که توسط مؤسسه آموزشی متقاضی به وی ارائه شده است را ارسال کند. متقاضی و مسئولان مؤسسه آموزشی باید فرم I-20 را امضا کنند.
  • رسید پرداخت برای سیستم اطلاعات ویزای دانشجویی و طرح تبادل دانشجو (SEVIS) ‏I-901. برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره کسانی که ملزم به پرداخت این هزینه می‌باشند، لطفاً به قسمت SEVP در وب‌سایت به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.fmjfee.com.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان؛ و/یا
  • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.

(H) کارگر موقت

  • شماره رسید درخواست تأیید شده شما که بر روی درخواست جهت فرم I-129 کارگران غیرمهاجر یا اعلامیه اقدام فرم I-797 مربوط به USCIS آمده است (در مورد متقاضیان ویزای H1B1 کاربرد ندارد).
  • پیشنهاد کار از کارفرمای ایالات متحده و درخواست مورد تأیید گواهی شده وزارت کار (فقط در متقاضیان ویزای H1B1 کاربرد دارد).

(I) رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران

  • مدرک اشتغال
  • یک کپی از کارت شناسایی خبرگزاری، در صورت وجود

(J) بازدید‌کننده تبادل اطلاعات

  • گواهی واجد شرایط بودن برای وضعیت بازدیدکننده تبادل اطلاعات، فرم DS-2019 - فرم DS-2019 که با استفاده از سیستم SEVIS تهیه شده توسط حامی مالی برنامه و پس از آن ارائه می‌شود که حامی مالی اطلاعات بازدید‌کننده تبادل اطلاعات را وارد سیستم SEVIS نماید. اطلاعات تمامی بازدید‌کنندگان تبادل اطلاعات از جمله همسر و فرزندان نابالغ باید در سیستم اطلاعات دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVIS) ثبت شود. هر شخصی فرم DS-2019 جداگانه‌ای دریافت می‌کند.
  • طرح جایابی کارآموزی/ کارورزی، فرم DS-7002 - شرکت‌کنندگان در رده‌های J-1 کارآموزی و کارورزی علاوه بر فرم DS 2019 به فرم DS 7002 نیز نیاز دارند (بر اساس کادر شماره 7 در فرم DS-2019). برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه‌های کارآموزی و کارورزی به نشانی زیر مراجعه کنید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/study.html.
  • رسید پرداخت برای سیستم اطلاعات ویزای دانشجویی و طرح تبادل دانشجو (SEVIS) ‏I-901. برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره کسانی که ملزم به پرداخت این هزینه می‌باشند، لطفاً به قسمت SEVP در وب‌سایت به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.fmjfee.com.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان؛ و/یا
  • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.

(K) نامزد یا همسر یک شهروند ایالات متحده

(L) انتقال درون شرکت

  • شماره رسید درخواست تأییدیه شما که بر روی درخواست‌تان به‌عنوان کارگر غیرمهاجر (فرم I-129) یا اعلامیه اقدام (فرم I-797) مربوط به USCIS ذکر شده است.
  • اگر مشمول یک دادخواست کلی L می شوید، باید دو نسخه از فرم I-129S، دادخواست غیرمهاجرتی مبتنی بر دادخواست L کلی خود را در مصاحبه به همراه داشته باشید.
  • متقاضی اصلی درخواست عمومی L در هنگام مصاحبه ملزم به پرداخت 500 دلار آمریکا به‌عنوان هزینه پیشگیری از تقلب و تشخیص است. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/fees/fees-visa-services.html.
  • علاوه بر این، ممکن است برخی متقاضیان دارای درخواست عمومی L1 ملزم به پرداخت هزینه‌های اضافی شوند. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: https://www.uscis.gov/forms/h-and-l-filing-fees-form-i-129-petition-nonimmigrant-worker.

(M) دانشجوی شغلی/غیردانشگاهی

  • فرم I-20 - مؤسسه آموزشی فرم I-20 تهیه شده از سیستم SEVIS را پس از وارد کردن اطلاعات دانشجو در پایگاه داده SEVIS ارسال می‌کند. دانشجو و مسئولان مؤسسه آموزشی باید فرم I-20 را امضا کنند. اطلاعات تمامی دانشجویان، همسر و فرزندان نابالغ آنها (در صورتی که بخواهند همراه دانشجو در ایالات متحده ساکن شوند) باید در سیستم اطلاعات دانشجو و بازدید‌کننده تبادل اطلاعات (SEVIS) ثبت شود. هر شخصی فرم I-20 جداگانه‌ای دریافت می‌کند.
  • رسید پرداخت برای سیستم اطلاعات ویزای دانشجویی و طرح تبادل دانشجو (SEVIS) ‏I-901. برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره کسانی که ملزم به پرداخت این هزینه می‌باشند، لطفاً به قسمت SEVP در وب‌سایت به آدرس زیر مراجعه کنید: http://www.fmjfee.com.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان؛ و/یا
  • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.

(O) اتباع بیگانه دارای توانایی‌های فوق‌العاده

  • شماره رسید درخواست تأیید شده شما که بر روی درخواست‌تان به‌عنوان کارگر غیرمهاجر (فرم I-129) یا اعلامیه اقدام (فرم I-797) مربوط به USCIS ذکر شده است.

(P) اتباع بیگانه با شهرت بین‌المللی

  • شماره رسید درخواست تأیید شده شما که بر روی درخواست‌تان به‌عنوان کارگر غیرمهاجر (فرم I-129) یا اعلامیه اقدام (فرم I-797) مربوط به USCIS ذکر شده است.

(Q) بازدید‌کننده تبادل اطلاعات فرهنگی

  • شماره رسید درخواست تأیید شده شما که بر روی درخواست‌تان به‌عنوان کارگر غیرمهاجر (فرم I-129) یا اعلامیه اقدام (فرم I-797) مربوط به USCIS ذکر شده است.

ممکن است هنگام حضور در مصاحبه اختصاصی کنسولی از شما مدارک بیشتری خواسته شود تا مشخص شود آیا شرایط دریافت ویزا را دارید یا خیر. اگر شرایط حضور در مصاحبه اختصاصی را ندارید، تنها فهرست مدارک موردنیازی که مشخصاً در صفحه توضیحات ذکر شده‌اند را ارائه دهید.

به عنوان مثال، مدارک بیشتر درخواستی برای مصاحبه اختصاصی می‌تواند شامل مدارک این موارد باشد:

  • هدف از سفر شما
  • قصد شما برای ترک ایالات متحده پس از سفرتان؛ و/یا
  • توانایی شما در پرداخت تمام هزینه‌های سفرتان.
  • مدارک اشتغال شما و/یا روابط خانوادگی می‌تواند برای نشان دادن هدف از سفر شما و قصدتان برای بازگشت به کشور محل سکونت شما کافی باشد.
  • در صورتیکه نتوانید تمام هزینه‌های سفر خود را پوشش دهید، می‌توانید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد فرد دیگری تمام هزینه‌های سفر شما یا بخشی از آن را به عهده خواهد گرفت.

(R) مسئولان مذهبی

(T) قربانی قاچاق

  • فرم I-797، اعلامیه اقدام از USCIS نشان دهنده تأیید فرم I-914، مکمل A

(TD/TN) افراد حرفه‌ای NAFTA

  • مدرک استخدام

(T) قربانی اقدامات جنایی

  • فرم I-797، اعلامیه اقدام از USCIS نشان دهنده تأیید درخواست غیرمهاجرتی U