Informacion urgjent për aplikantët për vizë në lidhje me koronavirusin e ri

Për shkak të pandemisë globale COVID-19, Qeveria e SHBA ka vendosur kufizime dhe kërkesa që mund të ndikojnë në udhëtimin drejt Shteteve të Bashkuara. Ju lutemi rishikoni informacionin më poshtë përpara se të planifikoni ose të merrni pjesë në një takim të lidhur me vizën.

Proklamatat Presidenciale mbi Koronavirusin e ri

Shtrirja e Vlefshmërisë së Tarifës së Vizës

CDC Zgjeron Kërkesat e Testit Negativ COVID-19 për të Gjithë Pasagjerët Ajrorë që Hyjnë në Shtetet e Bashkuara

Shfuqizimi i Proklamatave Presidenciale 9645 dhe 9983:


U.S. Visa and Travel Updates

For the latest information from the U.S. Department of State regarding visa issues and travel to the United States, please visit: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html.

More

Scroll Down

Kyçu ose krijo një llogari

Kyçu

Rivendosni adresën e-mail
Keni harruar fjalëkalimin?

Krijoni një llogari të re

Krijo një llogari