Extension of Visa Fee Validity

The U.S. Department of State understands that many visa applicants have paid the visa application processing fee and are still waiting to schedule a visa appointment. We are working diligently to restore all routine visa operations as quickly and safely as possible. In the meantime, rest assured that U.S. Missions will extend the validity of your payment (known as the MRV fee) until December 31, 2021, to allow all applicants who were unable to schedule a visa appointment as a result of the suspension of routine consular operations an opportunity to schedule and/or attend a visa appointment with the already paid fee. Please continue to monitor this site for information on when we will return to routine visa operations.


U.S. Visa and Travel Updates

For the latest information from the U.S. Department of State regarding visa issues and travel to the United States, please visit: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html.

More

Scroll Down

Regjistrohu

Ky emër do t'i bashkangjitet llogarisë suaj të përdoruesit.
Ky mbiemër do t'i bashkangjitet llogarisë suaj të përdoruesit.
Do të përdorni këtë adresë për të hyrë në llogarinë tuaj dhe do të përdoret nga kjo faqe për t'ju dërguar mesazhe mbi gjendjen e aplikimit tuaj.
Lutemi të siguroheni që adresat tuaja të e-mailit përputhen.
Fjalëkalimi duhet të jetë të paktën me 8 shkronja.
Lutemi të siguroheni që fjalëkalimet përputhen.

Pranoni kushtet e shërbimit nëse dëshironi të merrni sinjalizime me mesazh me tekst në lidhje me ngjarjet që ndikojnë në përpunimin e vizës tuaj. Mund të zbatohen tarifat për mesazhet dhe të dhënat.