Viza K (për të fejuar/bashkëshortë/fëmijë)

Një vizë K për një të fejuar e lejon mbajtësin e saj që të udhëtojë për në Shtetet e Bashkuara për t' u martuar me një shtetas amerikan, ose për një bashkëshort(e) dhe fëmijë që të bashkohet me familjen e vet në Shtetet e Bashkuara. Për detajet dhe procedurat e plota të procesit për vizën K, vizitoni https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/family-immigration/immigrant-visa-for-a-spouse-or-fiance-of-a-us-citizen.html.

Nëse aplikanti/ja e Vizës K (I/e fejuara, Bashkëshorti/ja, Fëmija) ka marrë një letër/e-mail për takim me udhëzime për të bërë pagesën për aplikimin e Vizës K nëpërmjet këtij Shërbimi, krijoni një llogari të re. Nëse keni krijuar një llogari, identifikohuni për të vazhduar.