Informacioni i Seksionit Konsullor

Siguria

  • Aplikuesit nuk lejohen të hynë në Seksionin Konsullor pa një takim të caktuar.
  • Të gjithë vizitorët në Seksionin Konsullor kontrollohen nga personeli i sigurisë përpara se të hynë.
  • Për t'u njoftuar me më shumë infomata rreth masave të sigurisë dhe kufizimeve ju lutemi vizitoni faqen e internetit të Seksionit Konsullor:

Vendet dhe oraret

U.S. Embassy in Pristina
Arberia/Dragodan,
Rr. 4 KORRIKU Nr.25
Pristina, Kosovo

Për oraret e punës, vizitoni:
https://xk.usembassy.gov/sq/embassy-sq/pristina-sq/


Pushimet dhe Festat

Vizitoni: https://xk.usembassy.gov/sq/kalendari-sq/