K-visum (verloofde/echtgeno(o)t(e)/kind)

Met een K-visum voor een verloofde heeft de houder toestemming naar de Verenigde Staten te reizen om met een Amerikaans staatsburger te trouwen of hebben een echtgenoot/echtgenote en kind toestemming zich bij familie in de Verenigde Staten te voegen. Kijk op https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/family-immigration/immigrant-visa-for-a-spouse-or-fiance-of-a-us-citizen.html voor de volledige details en procedures met betrekking tot het K-visum.

Indien de aanvrager van het K-visum (verloofde/echtgeno(o)t(e)/kind) een afspraakbrief heeft ontvangen met instructies om de betaling van de aanvraagkosten van het K-visum via deze dienst te doen, dient u een nieuw account aan te maken. Indien u een account heeft aangemaakt, log dan in om door te gaan.