Групно закажување Компании, туристички агенции и други организации

Преглед

Група апликанти од Северна Македонија или помалку луѓе во 10, кои патуваат заедно во САД, можат да закажат термин преку обичниот процес за неиселеничка виза. Ве молиме најавете се тука.

Група апликанти од повеќе од 10 луѓе може да се квалификува за посебен пристап за групно процесирање. Претставник на групата (водачот на групата, вработен во туристичка агенција, работодавец или некоја трета организација) ќе треба да направи корисничка сметка за да може да се регистрира за групните услуги. Ако веќе имате направено корисничка сметка, најавете се тука.

Откако ќе се најавите, кликнете на линкот Компании, туристички агенции и други организации (Companies, Travel Agencies and Other Organizations) за да продолжите.

Доколку веќе имате добиено пристап како “Представник на група“ и Ви треба помош во врска со некои технички поединости на интернет страната, околу уплатата на таксата за виза или околу Вашите информации за пристап на сметката (е-маил адреса и лозинка), пратете е-маил на адресата: Group_Processing_MAC@visaops.net.