سؤالات متداول در مورد ویزاهای مهاجرتی

اطلاعات عمومی

  1. هدف از این سایت چیست؟

اطلاعات ویزای مهاجرتی

  1. ویزای مهاجرتی چیست؟
  2. درخواستی از جانب من ثبت شده تا بتوانم ویزای مهاجرتی دریافت کنم، اما USCIS هنوز وضعیت آن را مشخص نکرده است، چطور می‌توانم وضعیت نامشخص درخواست خود را بررسی کنم؟
  3. درخواست ویزای مهاجرتی چقدر هزینه دارد؟

قرار مصاحبه ویزای مهاجرتی

  1. پرونده من در مرکز ملی ویزا (NVC) است، چگونه می‌توانم با آنها تماس بگیرم؟
  2. از کجا بدانم مصاحبه من برای چه موقعی زمان‌بندی شده است؟
  3. باید چه چیزی با خود به مصاحبه بیاورم؟
  4. من مصاحبه خود را انجام دادم و بر اساس بخش 221(g) ارائه مدارک یا اطلاعات بیشتر پذیرفته نشد. من آماده‌ام آن‌ها را ارائه کنم، چطور باید این کار را انجام بدهم؟ آیا لازم است دوباره به سفارت بیایم؟

بسته مدارک روادید و روادید مدرن مهاجرت

  1. من اخیرا مصاحبه روادید مهاجرتی خود را در سفارتخانه / کنسولگری انجام دادم و گذرنامه و روادید خود را دریافت کردم. با این حال، بسته مدارک را در پاکت مهر و موم شده دریافت نکردم تا به همراه خود در هواپیما به ایالات متحده ببرم. وکیل من / متقاضی / دوستان می گوید که نمی توانم بدون آن پرواز کنم. چه کاری باید انجام دهم؟
  2. به یاد ندارم که آیا مدارک مالی و مدنی خود را به صورت الکترونیکی یا پست ارسال کرده ام. آیا روش دیگری وجود دارد برای تعیین اینکه آیا روادید من تحت فرآیند بدون کاغذ صادر شده یا خیر؟
  3. من افرادی را می شناسم که روادید مهاجرتی را دریافت کرده اند و مجبور به حمل دستی و پاکت مهر و موم در درگاه ورودی ایالات متحده شده اند. چرا این روند برای آنها متفاوت است؟

مقیم دائم قانونی (دارندگان گرین کارت)

  1. من دارای گرین کارت هستم که در حال انقضا است اما کارت جدیدی دریافت نکرده‌ام. چطور می‌توانم دوباره وارد ایالات متحده شوم؟ آیا فاقد شرایط هستم؟
  2. من گرین کارت دارم اما بیش از یک سال بیرون از ایالات متحده بوده‌ام. چطور می‌توانم مجوز ورود دوباره به ایالات متحده را دریافت کنم؟

اطلاعات عمومی

  1. هدف از این سایت چیست؟
  2. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ارائه شده در این وب‌سایت برای متقاضیان ویزای مهاجرتی و افراد دارای اقامت دائم و قانونی ایالات متحده از صفحات زیر بازدید کنید:

اطلاعات ویزای مهاجرتی

  1. ویزای مهاجرتی چیست؟
  2. ویزای مهاجرتی سندی است که توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده صادر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد به ایالات متحده سفر نمایید و درخواست پذیرفته شدن به‌عنوان مقیم دائم قانونی (LPR) ارائه کنید. اطلاعات بیشتر را می‌توانید در نشانی خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده (USCIS) مشاهده نمایید.

  3. درخواستی از جانب من ثبت شده تا بتوانم ویزای مهاجرتی دریافت کنم، اما USCIS هنوز وضعیت آن را مشخص نکرده است، چطور می‌توانم وضعیت نامشخص درخواست خود را بررسی کنم؟
  4. شما می‌توانید وضعیت درخواست خود را با بررسی وضعیت درخواست مهاجرت ارائه شده در وب‌سایت USCIS بررسی کنید.

    این وب‌سایت و خدمات مرکز تماس مربوطه نمی‌تواند وضعیت درخواست ارائه شده در USCIS را اعلام کند.

  5. درخواست ویزای مهاجرتی چقدر هزینه دارد؟
  6. هزینه‌ها بسته به نوع ویزا متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/fees/fees-visa-services.html.

قرار مصاحبه ویزای مهاجرتی

  1. پرونده من در مرکز ملی ویزا (NVC) است، چگونه می‌توانم با آنها تماس بگیرم؟
  2. شما می‌توانید از طریق ایمیل زیر با مرکز ملی ویزا در تماس باشید: https://secureforms.travel.state.gov/ask-nvc.php. حتماً شماره پرونده و نام و نام خانوادگی متقاضی را در پیام خود ذکر کنید.

  3. از کجا بدانم مصاحبه من برای چه موقعی زمان‌بندی شده است؟
  4. پس از تعیین زمان مصاحبه مرکز ملی ویزا (NVC)، KCC یا بخش کنسولی تاریخ، ساعت و محل مصاحبه را به شما، درخواست‌کننده شما و وکیل شما اعلام خواهد کرد.

  5. باید چه چیزی با خود به مصاحبه بیاورم؟
  6. لطفا دستورالعمل های مذکور در نامه/ایمیل NVC، KCC، و یا بخش کنسولی را انجام دهید چراکه در آماده سازی شما برای انجام این مصاحبه کمک کننده خواهد بود.

  7. من مصاحبه خود را انجام دادم و بر اساس بخش 221(g) ارائه مدارک یا اطلاعات بیشتر پذیرفته نشد. من آماده‌ام آن‌ها را ارائه کنم، چطور باید این کار را انجام بدهم؟ آیا لازم است دوباره به سفارت بیایم؟
  8. نامه ارائه شده به شما توسط افسر کنسولگری در هنگام مصاحبه نشان می‌دهد که چطور باید درخواست خود را تکمیل کنید. لطفاً دستورالعمل‌های موجود در نامه را انجام دهید.

بسته مدارک روادید و روادید مدرن مهاجرت

  1. من اخیرا مصاحبه روادید مهاجرتی خود را در سفارتخانه / کنسولگری انجام دادم و گذرنامه و روادید خود را دریافت کردم. با این حال، بسته مدارک را در پاکت مهر و موم شده دریافت نکردم تا به همراه خود در هواپیما به ایالات متحده ببرم. وکیل من / متقاضی / دوستان می گوید که نمی توانم بدون آن پرواز کنم. چه کاری باید انجام دهم؟
  2. وزارت امور خارجه پردازش الکترونیکی برخی از درخواست های روادید مهاجرتی را آغاز کرده است. اگر مرکز ملی روادید یا سفارتخانه / کنسولگری که مصاحبه روادید شما را انجام داده ارسال الکترونیکی مدارک پشتیبانی مدنی و مالی از طریق پورتال CEAC را الزامی نموده است، روادید شما تحت فرآیند الکترونیکی جدید صادر می شود. به غیر از موارد خاص که توسط سفارتخانه / کنسولگری مصاحبه کننده و صادر کننده روادید به شماه اطلاع رسانی می شود، ملزم حمل یک بسته مدارک در پاکت مهر و موم شده برای ارائه در درگاه ورودی ایالات متحده نیستید. از انتقال مدارک خود به صورت الکترونیکی از وزارت امور خارجه به وزارت امنیت داخلی، گمرک و حفاظت مرزی (DHS / CBP)، سازمان بازرسی کلیه مهاجران ورودی به کشور اطمینان حاصل کنید. هنگام رسیدن به کنترل مهاجران در درگاه ورودی ایالات متحده، مأموران CBP به تمام اطلاعات مورد نیاز برای پردازش ورود شما به ایالات متحده دسترسی خواهند داشت. این فرایند الکترونیکی جدید پردازش درخواست روادید مهاجرت و ورود به ایالات متحده را ساده تر خواهد کرد.

  3. به یاد ندارم که آیا مدارک مالی و مدنی خود را به صورت الکترونیکی یا پست ارسال کرده ام. آیا روش دیگری وجود دارد برای تعیین اینکه آیا روادید من تحت فرآیند بدون کاغذ صادر شده یا خیر؟
  4. بله روادید خود را ملاحظه کنید. در صورت عدم نیاز به بسته مدارک، روادید شما دارای حاشیه نویسی در گوشه سمت راست پایین تصویر شما می باشد که نشان می دهد “IV DOCS in CCD”.

  5. من افرادی را می شناسم که روادید مهاجرتی را دریافت کرده اند و مجبور به حمل دستی و پاکت مهر و موم در درگاه ورودی ایالات متحده شده اند. چرا این روند برای آنها متفاوت است؟
  6. پردازش الکترونیکی برخی از درخواست های روادید مهاجرین در سال 2018 آغاز شد. تبدیل انواع روادید مهاجرت به پردازش الکترونیکی چندین سال طول می کشد. تا زمان تکمیل فرآیند، برخی از دارندگان روادید مهاجرت هنوز باید بسته مدارک را در پاکتی مهر و موم شده همراه خود به درگاه ورودی ایالات متحده ببرند. این افراد فاقد حاشیه نویسی"IV DOCS in CCD” موجود در گوشه پایین سمت راست روادید شما هستند.

مقیم دائم قانونی (دارندگان گرین کارت)

  1. من دارای گرین کارت هستم که در حال انقضا است اما کارت جدیدی دریافت نکرده‌ام. چطور می‌توانم دوباره وارد ایالات متحده شوم؟ آیا فاقد شرایط هستم؟
  2. خیر. شما فاقد شرایط نیستید. با این حال، برای ورود به ایالات متحده باید درخواست کارت مجوز پرواز ارائه نمایید.

    لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/returning-residents.html.

  3. من گرین کارت دارم اما بیش از یک سال بیرون از ایالات متحده بوده‌ام. چطور می‌توانم مجوز ورود دوباره به ایالات متحده را دریافت کنم؟
  4. باید برای ویزای بازگشت افراد مقیم درخواست ارائه کنید؛ این ویزا به شما امکان ورود به ایالات متحده را می‌دهد.

    لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه کنید: http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/returning-residents.html.